Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate La Daia, în ciuda dificultăților, Primarul Florin Adrian Șerban se încăpățânează să își respecte promisiunile

La Daia, în ciuda dificultăților, Primarul Florin Adrian Șerban se încăpățânează să își respecte promisiunile

0
La Daia, în ciuda dificultăților, Primarul Florin Adrian Șerban se încăpățânează să își respecte promisiunile

Deși pandemia de COVID 19 a încurcat multe dintre planurile primarilor de comune din județul nostru, și nu numai, în ceea ce privește, în primul rând, lucrările de investiții.

Nu același lucru se poate spune despre primarul comunei Daia, Florin Adrian Șerban, care se încăpățânează să își respecte promisiunile făcute în urmă cu patru ani, locuitorilor comunei pe care o păstorește.

Recent, într-o discuție avută cu acesta, edilul din Daia ne spunea:

Deși traversăm o perioadă foarte delicată, investițiile noastre nu se opresc!
Nu cu foarte mult timp în urmă anunțam începerea lucrărilor pentru două dintre cele mai importante investiții ale comunei, respectiv reabilitarea și modernizarea Școlii din satul Daia și a Grădiniței din satul Plopșoru.


Lucrările au avansat într-un ritm mulțumitor, așadar începem să conturăm ceea ce ne-am propus: o grădiniță și o școală ce vor oferi elevilor noștri un învățământ cu servicii educaționale la standarde europene. 

Și asta nu este tot! Sperăm să vă prezentăm situația finală cât mai curând!”, mai spunea primarul Șerban, înainte de a se întoarce la supravegherea lucrărilor amintite.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
12.5 ° C
12.5 °
12.5 °
69 %
4.3kmh
100 %
vin
17 °
sâm
13 °
Dum
15 °
lun
19 °
mar
10 °