Comuna Prundu intră în Cartea Recordurilor Judeţului Giurgiu, ca fiind comuna în care un Primar de nota 10 a reuşit performanţa de a da, la examenul de Bacalaureat 2018, un singur candidat admis!

Publicate pe site-ul bacalaureat.edu.ro, rezultatele examenului de Bacalaureat de anul acesta i-au făcut pe unii să plângă, pe alţii să râdă. Dar, de departe, rezultatele obţinute de elevii Liceului Tehnologic Prundu, un moft al primarului Cătălin Corbea, sunt de tot…plânsul! Dintre cei 31 de absolvenţi înscrişi, s-au prezentat doar 17, şi, dintre aceştia, unul singur a reuşit să treacă de baremul notei 6, care-i asigura titulatura de „admis”. Asta în timp ce, pe contul de facebook al primăriei din comună, apare o poză cu „De 10 ani, primar de nota 10”.

Iată dovada că la Prundu tinerii sunt învățați doar să sădească trandafiri însă și carte. Cu siguranță controversatul  primar al localității,  este pentru obținerea acestui eșec aproape deplin, mizând  cu siguranță și la următoarele alegeri pe sintagma care l-a consacrat: cetățeni, țara vă vrea proști!

Rezultatul de anul acesta (şi nu numai) reprezintă dovada că, în Prundu, mai importanţi sunt trandafirii, decât educaţia copiilor!

(Jurnal)