1547-reli-dobrePrezentă în cadrul conferinţei de presă săptămânale a PSD Giurgiu de miercuri, 31 august, vicepreşedintele OFSD Central, Aurelia Dobre, care este şi vicepreşedintele formaţiunii la nivel local, a vorbit despre întâlnirea femeilor social democrate din cadrul Şcolii Politice de Vară, eveniment derulat în perioada 25-28 august.

Alături de ONFSD, la întâlnire au participat reprezentante din toate judeţele ţării. Alături de mine, au fost prezenţi: lidera noastră – Viorica Dăncilă, Rovana Plumb, preşedinte  PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, primarul capitalei, Gabriela Firea, dar şi alţi invitaţi de marcă, printre care ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, analiştii politici Marius Pieleanu şi Alexandru Cumpănaşu, alături de jurnaliştii Rareş Bogdan, Adrian Ursu şi Andreea Creţulescu. Cu acest prilej, au fost dezbătute lucruri foarte importante. Ca o realizare, am putea spune, în deschiderea evenimentului, domnul Dragnea a anunţat că la alegerile parlamentare, fiecare judeţ va avea câte o femeie-candidat pe un loc eligibil. De asemenea, domnul Dragnea a clarificat dezinformările venite din partea unei anumite părţi a presei pe tema plecării domnului Ponta din PSD, accentuând că acesta va candida la Gorj, unde deja şi-a depus dosarul, a mai declarat Aurelia Dobre.

Totodată,  Dobre a precizat că, în contextul intenţiei Marii Britanii de a ieşi din Uniunea Europeană, Paul Brummell a dat asigurări că drepturile persoanelor române care lucrează, respectiv care studiază aici, vor fi respectate.

Nu în ultimul rând, vicepreşedinta OFSD a dat citire listei soluţiilor propuse de organizaţia pe care o reprezintă pentru viitorul Guvern, din cuprinsul căreia amintim: sprijin pentru tinerele mame, locuri de muncă pentru femeile din mediul rural, securitate financiară pentru femeile pensionare şi sprijin pentru copiii din mediul rural care au părinţii plecaţi la muncă în străinătate.

Jurnal