Au fost scene incredibile petrecute în această după-amiază pe străzile Capitalei. Fiul lui Dincă a bătut mai mulți jurnaliști.

UPDATE 2: Fiul lui Dincă s-a predat la Secția 2 de Poliție din Capitală, anunță Antena 3.

Update:  „Acesta a fost audiat cu întreaga familie și li s-au pus întrebări despre un presupus trafic de persoane. Nu este nimeni acuzat, însă, oficial. Dar trebuie să ne amintim despre ce a spus cuscrul lui Dincă, care și el a fost bătut de ginerele său. Putem să tragem o concluzie după aceste declarații”, a declarat Georgiana Murgilă, reporterul Antena 3.

Copiii lui Gheorghe Dincă au tăbărât pe jurnaliști, luându-i la bătaie. Un cameraman al televiziunii România Tv a fost călcat în picioare de fiul presupusului criminal din Caracal!

Lovit puternic cu pumnii, cameramanul a căzut la pământ. S-a ales cu un hematom la cap! „Mi-a dat un pumn în cap şi am căzut pe jos. Mi s-a umflat capul”, a declarat operatorul lovit de băiatul lui Dincă.

Incidentele au avut loc în plină stradă. O echipă RTV a mers să stea de vorbă cu copiii lui Dincă, veniți la CNA să depună plângere pe motiv că se simt agresați de mass-media după arestarea tatălui lor.

În momentul în care reporterul România Tv i-a pus o întrebare despre cazul Caracal, băiatul lui Dincă a răbufnit, sărind la bătaie. A dat cu pumnii în cameraman și i-au spart camera de filmare.

Apoi, și alţi jurnalişti au fost agresați! Antena 3 informează că va depune plângere penală pe numele fiilor lui Gheorghe Dincă.

Este inadmisibila atitudinea celor din familia Dincă, vis-a-vis de jurnaliștii posturilor de televiziune, în special a celor de la România TV…