Partida dintre Liverpool și Bournemouth, scor 2-1, a fost prima de când Premier League a decis ca jucătorii să nu își dea mâna înainte de startul partidelor din cauza temerilor legate de coronavirus.

Fanii Premier League au fost martori la un moment atipic înainte de partida dintre Liverpool și Bournemouth, prima din etapa a 29-a a sezonului. La mijlocul acestei săptămâni, Premier League a decis să interzică în perioada următoare salutul obișnuit al jucătorlor de dinainte de startul partidelor!

A urmat un moment ciudat cu jucătorii lui Liverpool trecând prin fața celor de la Bournemouth, toți fotbaliștii fiind vizibil încurcați de această nouă regulă. Antrenorii celor 2 echipe, Jurgen Klopp și Eddie Howe, au ales o îmbrațișare în locul obișnuitului salut. Imaginile de dinaintea partidei au atras multe ironii în mediul online, în condițiile în care jucătorii și-au dat mână pe parcursul partidei și au avut loc multe contacte fizice.

 

Au fost și jucători care au ales un mod inedit să se salute: Nathan Ake și Giorgionio Wijnaldum au oferit o imagine memorabilă.