Ionel Muscalu, ALDE Giurgiu: ”Cetățenii s-au săturat de actuala clasă politică (…) Guvernul Cioloș este un Guvern zero barat…!”

2
246

dsc02214Prezent în conferința de presă săptămânală de vineri, 25 noiembrie, a ALDE Giurgiu, candidatul formațiunii pentru Camera Deputaților, Ionel Muscalu, s-a referit la activitatea dezastruoasă a actualului Guvern și la faptul că cetățenii României s-au săturat de actuala clasa politică, aceștia având o atitudine de respingere generală față de politicieni.
Atitudinea giurgiuvenilor și nu numai față de actuala clasă politică este una de respingere. Oamenii s-au săturat de politicieni. Tocmai de aceea este foarte greu să intrăm în interacțiune cu oamenii întâlniți pe stradă în acțiunile electorale pe care le desfășurăm în această perioadă. Aceste lucruri nu trebuie trecute cu vederea, deoarece ele se vor materializa pe 11 decembrie, într-o prezență sau nu la vot a cetățenilor. Totuși, noi, ALDE Giurgiu, am încercat să discutăm cu giurgiuvenii, care ne spuneau că dacă eram de la PNL sub nicio formă nu ne acceptau. (…) Guvernul Cioloș este un Guvern zero barat, ,,0” fonduri, ,,0”activitate, ,,0”investiții. În acest moment, giurgiuvenii vorbesc despre ALDE și PSD ca un tot unitar. După vizita la Giurgiu a copreședintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, acesta din urmă și-a anunțat intenția de a fi primul ministru al României. Este o veste de care trebuie să ne mândrim, care ne onorează, a  mai spus Ionel Muscalu.

Domnia sa a mai precizat că ALDE se află într-o bună colaborare cu PSD, atât la nivel local, cât și la nivel central, în baza protocolului încheiat între cele două formațiuni: Cu siguranță vom continua acest protocol și vom ajunge la guvernare împreună! – a cochis candidatul ALDE.

(T.N.)

 

 

2 COMENTARII