Muzeul Teohari Antonescu invită tinerii giurgiuveni, dar și părinții și bunicii la proiectul „Generații-Moștenirea Tăcută”, proiect care propune utilizarea teatrului ca mediu intrinsec de anulare a barierei dintre generații, insuflând sentimentul de apartenență pentru generații diferite de oameni.

Pornim împreună într-o călătorie pentru a descoperi povești din trecut ale căror ecouri le resimțim și acum. ”Generații – Moștenirea Tăcută” spune povestea unei familii surprinsă în momente esențiale existenței sale. Aceste povești ar putea fi ale tale.

Spectacolul este recomandat părinților, bunicilor și tinerilor.

Asociația Delazero te așteaptă la o serie de ateliere de scriere intuitivă* și spus povești pentru adolescenți și adulții din viața lor.

Te invităm să iei parte la un atelier în care să redescoperi bucuria de a sta la povești. Ce trebuie să aduci? Experiențele tale de viață și un adult de la tine din familie – bunic, soră, unchi, verișoară, mămică, tutore legal, etc. Împreună vom descoperi poveștile din propria comunitate, care ne emoționează și ne aduc împreună, spulberând barierele care există între noi.

Participarea la Ateliere și intrarea la Serile de Lectură sunt gratuite.

Atelierele au o durată de 3 h (cu pauze)/zi și sunt susținute de actorii din spectacolul ”Generații-Moștenirea Tăcută” și consilierul educațional Gina Kun.

Locurile disponibile pentru participanți sunt în număr de 10 adolescenți și 10 însoțitori/oraș.

Pentru detalii și înscrieri: : generatiimostenireatacuta@gmail.com.

Sunteți așteptați la piesa de teatru care va începe la ora 20:30.” – informează organizatorii.

(Jurnal)