Invitație la teatru! O comedie spumoasă, cu intrare liberă, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”

0
316

În această seară de la ora 19:00, iubitorii de frumos sunt invitați la Ateneul „Nicolae Bălănescu” la spectacolul trupei de teatru Octogon la comedia „Croitor de dame” după piesa cu același nume scrisă de Georges Feydeau.

Spectacolul se va desfășura în cadrul Săptămânii Culturale Giurgiuvene, intrarea fiind liberă, ca de altfel la toate spectacolele cuprinse în cadrul acestor manifestări.

Am vorbit cu unul dintre actorii ce vor juca în acestă seară, nimeni altul decât viceprimarul Marian Damian, un mare iubitor de teatru, care ne-a împărtășit câteva dintre gândurile și emoțiile unui artist înainte de spectacol: „ Toată lumea este într-o mare formă, întreaga echipă muncind mult la acest spectacol. Suntem gata să vă încântăm și sperăm ca sala să fie plină. Este un spectacol de succes pe care l-am mai jucat și pe alte scene, nu doar în fața publicului giurgiuvean. Sperăm ca lumea să vină într-un număr cât mai mare și să uite de grijile cotidiene, măcar pe durata acestui spectacol. Vă așteptăm cu mare drag!”

Așadar, dacă nu v-ați făcut încă planul pentru acestă seară, sunteți așteptați la un spectacol pe care cu siguranță nu-l veți uita prea curând.

(Ana Magheru)