Invitație la fotbal, mici și bere făcută de Dan Rusu, primarul comunei Adunații Copăceni

0
245
invitatie la fotbal dan rusu

Duminică, 25 septembrie 2022, începând cu ora 14:00, pe terenul de fotbal din Adunații Copăceni va avea loc derby-ul Ligii a V-a, dintre AXI Adunații Copăceni și AS Scărișoara.

Cu acestă ocazie, Primăria comunei Adunații Copăceni invită iubitorii de fotbal și de mișcare în aer liber să participe la spectacolul fotbalistic ce se va desfășura pe terenul din localitate, urmând ca fiecare spectator să primească și o bere/băutură răcoritoare și 2 mititei.

„Vă așteptăm în număr cât mai mare, cu chef și energie!” este mesajul primarului Dan Rusu.

Primăria comunei Adunații Copăceni sprijină activ orice activitate sportivă, oferind șansa dezvoltării armonioase a tinerilor, în același timp, înlesnind oferirea spectacolului sportiv locuitorilor comunei.

„Îndemnăm părinții să-și îndrume copiii încă de la vârste fragede spre practicarea sportului, mai ales că acum au posibilitatea să-i înscrie la școala de fotbal, AXI CLUB ARENA, ce activează în comuna noastră”, mai spunea edilul comunei giurgiuvene.

Trebuie menționat și faptul că în comuna Adunații Copăceni evoluează două echipe de fotbal, AS AXI ADUNAȚII COPĂCENI care activează în Liga a V- a și AS VICTORIA ADUNAȚII COPĂCENI care activează în Liga a IV- a, convingerea primarului fiind că în scurt timp, cel puțin una dintre cele două va evolua în Liga a 2-a a campionatului românesc de fotbal.

Le dorim mult succes celor două echipe, iar primarului îi urăm ceea ce îi ura un concetățean într-o postare pe Facebook: „Să te țină obiceiurile bune, dom’ Primar! Să fii sănătos și să te țină curelele pentru a termina toate proiectele pe care ți le-ai propus!

(Jurnal)