Expoziţia „Fotografie aeriană” a fotografului Yavor Michev, dedicată Zilei Independenţei Bulgariei sărbătorită astăzi, 22 septembrie

0
1046

Muzeul judeţean „Teohari Antonescu” din municipiul Giurgiu a găzduit miercuri, 21 septembrie, vernisajul expoziţiei „Fotografie aeriană” în viziunea fotografului Yavor Michev.

Expoziția a avut loc în prezența oficialităților din orașele Giurgiu și Ruse și a avut un impact deosebit asupra participanților.

„Inedita expoziţie a fost organizată în colaborare cu Euroregiunea Danubius şi este parte a evenimentului anual „Zilele Muzeului Giurgiuvean”, ediţia a XV-a (21-30 septembrie), fiind dedicată Zilei Independenţei Bulgariei (22 septembrie).

În viziunea autorului expoziţiei, Yavor Michev, fotografia aeriană oferă posibilitatea privitorului de a vedea lumea dintr-o perspectivă nouă, deosebită, care poate reflecta emoţii şi poveşti memorabile chiar şi în cazul surprinderii în imagini a unor locuri deja familiare.

Transmitem sincere felicitări domnului Yavor Michev pentru creaţia fotografică autentică pe care o exprimă şi îi urăm ca prin fiecare fotografie realizată să imortalizeze momente irepetabile și să transmită sentimente şi trăiri autentice”, se precizează într-o postare a Prefecturii Giurgiu.

Viitorii vizitatori sunt așteptați cu drag la vizionarea acestei expoziții inedite.

(Jurnal)