“ÎNTRE PATRU OCHI” – CARTE – INTERVIU LANSATĂ ÎN CADRUL TÂRGULUI DE CARTE DE LA GIURGIU

0
512

Vineri, 17 mai, în cea de-a doua zi a Târgului de Carte, eveniment organizat de către Biblioteca Județeană ”I.A. Bassarabescu” și Consiliul Județean Giurgiu, a avut loc lansarea cărții-interviu ”Între patru ochi” , convorbiri cu și despre prof. dr. univ. dr. Monica Pop, semnată de giurgiuveanca Mirela Gruiță.

Alături de iubitori ai cărții, oameni de cultură, dar și din domeniul sănătății, a participat și primarul Nicolae Barbu care s-a arătat încântat de evenimentele culturale organizate de bibilotecă:

”Vreau în primul rând să felicit directorul acestei instituții, Daniela Bardan care a continuat proiectele începute de regretatul Dan Mucenic și că reușește de fiecare dată să încânte giurgiuvenii cu evenimente culturale de excepție”, a precizat în discurs, primarul Nicolae Barbu.

Prezentă la eveniment a fost însăşi prof. dr. univ. dr. Monica Pop, care a mărturisit, printre altele, că la Giurgiu şi printre giurgiuveni se simte ca acasă:

Întâlnirea cu Mirela Gruiţă pentru mine a fost un privilegiu. Cartea a apărut dintr-o idee, dintr-o simplă convorbire. Nu am crezut că se va finaliza, m-am gândit că e prea mult aşa ceva…”

La rândul său, Mirela Gruiţă a afirmat că deşi domnia sa a gândit cartea-interviu, aceasta este 100% “o carte Monica Pop”.

(E.C.)