Întâmplare sau premoniție! Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, în timp ce acesta se stingea, posta pe facebook o melodie prevestitoare a tragediei. Declarații șocante ale colegilor…

0
731

Luni seară, jurnalistul Andrei Gheorghe a murit la doar 56 de ani!  El s-a stins fulgerator,îin urma unui stop cardio-respirator. A fost descoperit îăn baia locuintei din Voluntari, de cel care avea grijă de casă. Din primele informații, el murise de aproximativ 12 ore.

Andrei Gheorghe divorțase în 2014 de cea de-a doua soție, Petruța! Deși au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi rămăseseră în relatii foarte bune.

Deși trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe a fost descoperit luni seara, surse din anchetă susțin că el a murit cu 12 ore înainte de a fi găsit. Ceea ce înseamna ăa jurnalistul a decedat în jurul orei 10 dimineața.

Fosta soţie, îngrijorată că Andrei nu răspunde la telefon, l-a rugat pe cel care îngrijea casa în care locuia jurnalistul să meargă până acolo şi să verifie dacă este totul în regulă. Bărbatul a descoperit însă că Andrei Gheorghe este mort.

Coincidență sau nu, fix în același timp, fosta lui parteneră, Petruța, posta pe pagina de Facebook o melodie care avea să prevesteasca tragedia care urma să se întâmple.

Îndurerată, fosta sotie, Petruța Gheorghe a transmis un mesaj azi-noapte, la scurt timp după ce s-a aflat că Andrei Gheorghe a murit:  Iubitul meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a scris Petruța Gheorghe pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe își dorea sa revină în mass-media, însă nu mai era dorit de public, ca-n vremurile trecute! Marina Almășan a dezvăluit că, la începutul anului, l-a propus pe Andrei Gheorghe la cârma emisiunii ”Femei de 10, Bărbați de 10”, de la TVR 2, după ce Mircea Radu și-a dat demisia. Vedeta tv a făcut propunerea conducerii televiziunii publice, însă ea nu a fost acceptată.Din păcate, Andrei Gheorghe   s-a stins cu acest regret în suflet.

Andrei s-a bucurat –  a declarat Marina Almășan .  Eu l-am propus mai departe, însă obiecții au fost destule, sub diferite motive ( inclusiv că are dantura stricată…). Am stat mult timp pe gânduri, până să-i comunic verdictul. L-a primit cu seninătate:  Mă așteptam, mi-a spus. Îmi pare rău, aș fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine… N-am înțeles atunci exact la ce se referea, am înghițit în sec (chiar credeam în varianta aceasta de coprezentator) și… am căutat în continuare.

Printrei cei afectati de moartea lui Andrei Gheorghe se numără și Dan Negru, care s-a arătat nemulțumit de faptul că lumea îl uitase pe fostul jurnalist. Prezentatorul tv a specificat că lui Andrei Gheorghe i se pusese eticheta ”nu mai are public”.

‘‘E ipocrita și mizerabila breasla mea! Îl omagiază azi în toate titlurile, dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta “nu mai are public”! Prea deștept, liber și citit pentru breasla asta, azi!

Am vorbit cu Mile Cărpenișan, trist, doborât și dat afară din breaslă,  dar după moartea lui, aceeași breaslă îl punea pe prima pagină. Pe Iosif Sava l-au dat afară din TVR și apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabilă și ipocrită breaslă!”, a scris Dan Negru, pe pagina personală de Facebook.

Cei care vor să îşi ia rămas bun de la Andrei Gheorghe o pot face începând de joi, la Mobius Gallery, pe strada Mendeleev, numărul 2, în centrul Bucureştiului.

Trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe, așa cum a fost comunicat presei,  va fi incinerat…Ceremonia va avea loc sâmbătă dimineața, la ora 12.00, la Crematoriul Uman ”Vitan Bârzești” din București.

***

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a lăsat un mesaj plin de emoție pe contul lui de Facebook:

“Salutare Natiune! Fiul tau Andrei a plecat dintre noi, a plecat asa cum a venit, ca o explozie care nu stie sa ceara voie la nimic. Fiul tau Andrei a fost si fiu rispitor si cel mai blajin crestin. Fiul tau nu s-a temut sa fie liber, sa spuna ce crede, sa traiasca cum crede. Si-a iubit copiii, familia, si femeile, radio-ul, tv-ul, presa scrisa si online-ul, filmele si toate manifestarile culturale inteligente. Iubea si stiinta sau poate mai degraba o respecta, nimic din ceea ce merita nu a scapat neiubit de Andrei. Si da, stia sa certe pe masura iubirii sale, putea certa de la cel mai mic puradel pana la tine, Natiune. Certa somand o schimbare, nu-i facea placere, spera ca ceilalti sa inteleaga, sa evolueze, sa creasca, chiar si impotriva dorintei sau putintei lor. Asa era el, Natiune, fiul tau Andrei, iubitul meu barbat, minunatul lor tata, si senzationalul vostru coleg mai mare, dar nu atat de mare incat sa fi trebuit sa plece… Statea prost cu rabdarea, s-a grabit….

(Jurnal)

 

(Jurnal)