Autoritățile locale din județul Giurgiu s-au reunit, în urmă cu puțin timp, pentru a analiza situația epidemiologică la nivelul județului, precum și pentru a identifica soluții pentru ca în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu să poată fi internați mai mulți pacienți care se prezintă în regim de urgență la unitatea spitalicească.

La întâlnirea de lucru au participat Prefectul Județului Giurgiu, Aneta Matei, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, vicepreședintele, Elisabeta Mihalcea, deputatul Alexandru Andrei, directorul DSP Iulian Stoenescu, directorul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu și șeful UPU SJUG, Bogdan Vâlsan.

În ultimele zile a crescut alarmant numărul persoanelor infectate cu Covid-19 la nivelul județului Giurgiu..

Atragem atenția asupra situației grave la nivelul județului și facem apel, din nou, la respectarea cu strictețe a regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus!

O campanie de conștientizare în acest sens se va desfășura, în perioada următoare, cu sprijinul tuturor autorităților locale, la nivelul unităților de învățământ din județ.

(Jurnal)