Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, având în preocupare necesitatea instalării pe raza municipiului Giurgiu a unui sistem public de supraveghere video, în ziua de vineri, 13 aprilie 2018, a organizat la sediul Poliției Locale a municipiului București, o întâlnire la care a participat conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

Invitați au fost Bădulescu Aurelian, viceprimarul general al Primăriei municipiului București, Văsâi Ștefan, directorul general al Poliției Locale al municipiului București, Bărăceanu Mihai, șef serviciu dispecerat, Mândroc Cristian, șef serviciu rutier, Cioacă Ionuț, viceprimar al Primăriei municipiului Giurgiu și Ciobanu Lazăr, directorul Poliției Locale a municipiului Giurgiu.

Cu ocazia întâlnirii a fost vizitat dispeceratul Poliției Locale a municipiului București, discutându-se aspecte concrete și toți pașii de instalare a sistemului public de supraveghere video.

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu consideră că existența sistemului public de supraveghere video previne săvârșirea de fapte ilicite și oferă perspective reale de soluționare a incidentelor produse pe raza de competență.

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu mulțumește Primăriei Generale a municipiului București și Primăriei municipiului Giurgiu pentru deschidere și implicare.

(Jurnal)