Și în acest week-end polițiștii giurgiuveni au vegheat la buna desfășurare a circulației rutiere și, din păcate, au constatat o serie de infracțiuni la regimul codului rutier.

– La data de 29 august a.c., ora 07.30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Bolintin Vale au depistat, în trafic, pe D.J. 404 în localitatea Florești, județul Giurgiu un autoturism condus de către un bărbat de 49 ani din comuna Găiseni, județul Giurgiu.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” – informează IPJ Giurgiu.

– La data de 29 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, în trafic, pe D.N. 6 în localitatea Mihăilești, județul Giurgiu un autovehicul condus de către o femeie de 33 de ani din municipiul Alexandria, județul Teleorman.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” – anunță IPJ Giurgiu.

– Un altă infracțiune s-a petrecut la data de 29 august a.c., ora 23.45, când polițiștii Biroului Rutier au depistat pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Giurgiu, un bărbat de 49 de ani, din comuna Băneasa, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat o valoare de  0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” – comunică IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)