La data de 2 iunie a.c., ora 23.30, polițiștii au depistat pe D.N.6, în localitatea Mihăilești, județul Giurgiu, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.      

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

La data de 2 iunie a.c., ora 17.00, un bărbat de 40 de ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Malu-Spart având autorizația de circulație expirată.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

În ziua de 2 iunie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Ghimpați, au depistat un tânăr de 16 ani, din comuna  Răsuceni, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

La data de 3 iunie a.c., ora 01.00, pe strada Ramadan din municipiul Giurgiu, a fost depistat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul în cauză a fost condus la Spitalul Județean Giurgiu, unde i-au fost recoltate probe de sânge și urină în vederea stabilirii existenței în organism de substanțe psihoactive, rezultatul ieșind pozitiv.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.