Incident și Confuzie în Vama Giurgiu! Șoferii de TIR îi jignesc pe salariații ITPF deși vinovați de întârzieri sunt salariații  CNAIR  ce încasează taxa de pod !(VIDEO)

0
751

Sâmbătă (20 noiembrie) și Duminică (21 noiembrie),  dimineață, un scandal iscat în Vama Giurgiu, de către șoferii de TIR, români, supărați de timpii de așteptare depășiți cu multe minute.  

Transportatorii nemulțumiți de timpii de așteptare, îi acuzau pe polițiștii de frontieră de nepăsare. Mai mult, aceștia au postat și un videoclip, în care „pecetefiștii” erau catalogați ca răuvoitori, acuzați că cei ce trebuiau să le încaseze taxa de pod peste Dunăre, la Giurgiu, s-ar fi aflat în pauză de masa!

Ce nu știau mulți dintre șoferii de TIR este faptul că adevărații vinovați erau de fapt, angajații CNAIR, nu cei ai ITPF Giurgiu, cum eronat s-a înțeles.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Poliție de Frontieră Giurgiu ne-a declarat:

Nu este vorba despre noi, ca instituție. Angajații la care se face referire sunt cei de la CNAIR, respectiv cei care încasează taxa de pod. Atunci când pe parte de poliție de frontieră am avut timpi de așteptare crescuți, am anunțat atât în mass media, cât și pe paginile de socializare. Repet acest aspect tendențios, în care sunt acuzați colegi ai noștri, nu este în seama noastră. Sunt cei de la CNAIR care ar trebui să vină, la rândul lor, cu un punct de vedere!”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu.

În cursul săptămânii trecute, au existat momente cu timpi de așteptare puțin crescuți, aspect semnalat însă de fiecare dată de reprezentanții ITPF Giurgiu, prin comunicate de presă.

La acest moment (21 noiembrie, la prânz), conform declarațiilor polițiștilor de frontieră, timpii de așteptare sunt în baremul normal, de până la 20 de minute.

(Ana Lincă)