Giurgiuveanul Adrian CHIRAN a fost ales vicepreședinte regional al TNL România – Regiunea Sud

0
522

 

Sâmbătă, 20 noiembrie, tinerii liberali și-au ales conducerea Organizației pentru următorii patru ani. Surpriza plăcută a venit din partea giurgiuveanului nostru, tânărul  Adrian Chiran,  care a fost ales pe o funcție importantă în Biroul Național  aceea de vicepreședinte regional al TNL pentru Regiunea Sud Muntenia.

Ședința de alegeri s-a derulat on-line, deși inițial s-a dorit ca ea să aibă loc la Palatul Parlamentului.  Așadar, Adrian Chiran a obținut funcția pentru care a candidat, în următorii patru ani fiind vicepreședintele regional pentru zona Sud Muntenia a tinerilor liberali.

La scurt timp după anunțarea rezultatului votului, Adrian Chiran ne-a declarat:

„Mă onorează această nouă funcție, dar este și o provocare. Suntem tineri, avem curaj, și noi suntem cei care vom prelua, peste un timp, frâiele conducerii. Tocmai de aceea, la nivelul organizației județene, ne-am implicat în activitatea politică, în cea administrativă, mulți dintre colegii noștri devenind consilieri locali, primari, viceprimari sau ocupând funcții importante în diverse direcții și deconcentrate. Suntem un partid liberal, al oamenilor întreprinzători. De aceea, îmi propun ca, în calitate de vicepreședinte, alături de echipa care va conduce TNL în următorii patru ani, să implementez un proiect ce ar trebui să devină de căpătâi: oferirea de consultanță tinerilor întreprinzători în vederea accesării de fonduri structurale pentru înființarea sau dezvoltarea de mici afaceri. De asemenea, îmi propun ca cei mai merituoși dintre tinerii liberali să fie sprijiniți și îndrumați, astfel încât să fie pregătiți pentru viitoare candidaturi. Noi suntem viitorul politicii, și trebuie să învățăm de acum, nu după ce, eventual, ajungem să câștigăm o funcție. Trebuie să dăm dovadă de maturitate!”, a precizat proaspătul vicepreședinte regional.

Adrian Chiran a intrat în politică în organizația PNL Giurgiu, în urmă cu aproape 10 ani, de atunci singura formațiune politică în care a activat fiind Partidul Național Liberal. În anul 2013, a înființat organizația elevilor liberali Giurgiu, pentru ca mai apoi, după încă un an, în 2014, a devenit președintele CEL România. La 19 ani, Adrian Chiran era cel mai tânăr președinte de filială județeană a tineretului național liberal. Acest lucru se întâmpla în anul 2017, când odată cu preluarea organizația județeană TNL Giurgiu.

(Ana Lincă)