Polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu efectuează cercetări față de un bărbat bănuit că i-a aplicat concubinei mai multe lovituri în urma cărora aceasta a decedat.
Astfel, la data de 28.08.2019, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat de 58 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, concubina acestuia, o femeie de 47 de ani din comuna Malu, județul Giurgiu, a decedat la locuința bărbatului situată în comuna Prundu, judetul Giurgiu.
Sub coordonarea procurorului de caz, echipa constituită a efectuat cercetări și a dispus autopsierea cadavrului, ocazie cu care au fost evidențiate mai multe urme de violență.
La data de 30.08.2019 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus prin ordonanță reținerea barbatului, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte.
Astăzi, 31 august a.c., persoana reținută urmează să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.