Incendiul din seara de 9 octombrie, din municipiu, se pare că a fost provocat intenționat!

0
303

Așa cum anunțam în cursul serii de 9 octombrie, pe șoseaua Alexandriei, un apartament a fost cuprins de flăcări, patru persoane (un bătrân de 86 de ani și trei copii de 16, 6 și 3 ani) având nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean, cu diagnosticul de intoxicație cu monoxid de carbon.

„În urma incendiului, au ars mobilierul din interiorul locuinței, ușa de la intrare și articole textile. De asemenea, s-au deteriorat ușa, pereții și tavanul garsonierei vecine.
Cauza probabilă a incendiului a fost acțiunea intenționată. Cercetările vor fi continuate de Poliție”, relatează ISU Giurgiu. 

Referitor la acest aspect, reprezentanții Poliției Giurgiu au precizat: 

„Aseară, în jurul orei 19.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu într-un bloc de pe Șoseaua Alexandriei, din municipiul Giurgiu.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă în care se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incendiul”.

(Jurnal)