Incendii de locuinţă şi un accident rutier, ultimele intervenţii ale pompierilor din Giurgiu

0
88

isu-crisana-300x200În 24 de ore, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit în 11 situaţii: şapte dintre acestea au fost intervenţii ale echipajelor SMURD (care au fost solicitate pentru cazuri de hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardii şi traumatisme), restul de patru fiind ale echipajelor de pompieri.

Prima solicitare a venit puţin după orele prânzului, când ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru asistenţa unei persoane de sex feminin, pentru care s-a asigurat transportul din locuinţă până la ambulanţa venită să o preia.

După şase ore, alarma a sunat din nou, pentru un incendiu de locuinţă în comuna Vedea, incendiu care a pornit cel mai probabil de la un coş de fum necurăţat. Şi în Călugăreni pompierii au avut de lucru, tot pentru un incendiu de locuinţă, care a pornit tot de la un coş de fum defect.

Ultima intervenţie a zilei a fost intervenţia în localitatea Podul Doamnei pentru asigurarea măsurilor PSI în cazul producerii unui accident rutier. O autospecială pentru foraj puţuri se răsturnase, şi, din pricina uleiului care se scurgea de la motor, exista pericolul ca alte maşini ce ar fi urmat să treacă prin zonă să piardă controlul.

Din fericire, niciunul dintre incidentele amintite nu s-a soldat cu victime.