Vineri, 20 aprilie, giurgiuvenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, dar şi angajatorii care îşi caută personal, se vor putea întâlni în cadrul Bursei generale a locurilor de muncă.

Aceasta se va desfăşura începând cu ora 09:00, simultan în municipiul Giurgiu –  incinta Restaurantului “Mioriţa” şi în oraşul Bolintin Vale, la sediul Bibliotecii din această localitate.

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ  reprezintă o oportunitate pentru cei interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă  conform pregătirii lor profesionale sau  să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Persoanele interesate să participe la această acţiune au astfel posiblitatea să ia contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, să vadă ce meserii se caută, cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie necesare angajării, să-şi identifice un loc de muncă, să se informeze din materialele puse la dispoziţie cu privire la serviciile oferite de agenţiile de ocupare.

Până la această dată (18.04.2018), angajatorii au depus aproximativ 450 locuri de muncă vacante, cele mai multe fiind oferite în următoarele  domenii de activitate: agricultură, comerţ, construcţii,  hoteluri şi restaurante, servicii, etc.

(Jurnal)