Inaugurarea noului teren sintetic multisport din Florești, un eveniment mult așteptat pentru iubitorii balonului rotund

0
156

Duminică, 8 mai, a avut loc inaugurarea noului teren sintetic multisport din Florești. La eveniment au participat reprezentanți ai Primăriei Florești-Stoenești, reprezentanți ai Consiliului Local al comunei Florești-Stoenești, numeroși iubitori ai fotbalului, dar și jucători emblematici ai echipelor Avântul Florești și Progresul Palanca.

Se știe că în comuna Florești se joacă fotbal de prin anii 50, astfel că este o mare tradiție fotbalistică printre cetățenii comunei. Cele două echipe combatante, Young Boys Florești și Sporting Florești au inaugurat noua suprafață de joc, lovitura de început a partidei fiind dată de fostul jucător al echipei Steaua București, Florentin Dumitru, consătean al comunei, selecționat de 22 de ori în echipa națională a României”, așa cum ne declara primarul Dumitru Constantin.

Meciul s-a încheiat cu victoria echipei Sporting care s-a impus cu scorul de 5-4, dar indiferent de rezultat, spectacolul a fost unul pe cinste, mai ales că a fost asezonat cu mici și bere din partea organizatorilor.

(Ana Magheru)