În ”direct ” de la Rahova: cum se simte Radu Mazăre  după încarcerarea lui Liviu Dragnea…

0
300

Radu Mazăre nu s-a întâlnit, până în prezent, cu Liviu Dragnea, ambii aflați în carantină în Penitenciarul Rahova, a declarat avocatul fostului primar al Constanței după ce și-a vizitat, joi, clientul. Fostul edil al Constanței se simte bine, și face plimbări în cerc, în curtea unității, conform Mediafax.

Se simte bine, face plimbare de la 10 la 12, în cerc, se învârte în curtea penitenciarului. Citește, scrie – s-a înscris la revista penitenciarului. Știu de plângerea de la CEDO, dar se va face după motivarea sentinței. Încă nu s-a motivat”, a declarat avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, după ce a ieșit din penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe fostul primar al Constanței.

Potrivit  acesteia  Radu Mazăre nu s-a întâlnit, până în prezent, cu Liviu Dragnea, aflat și el la Penitenciarul Rahova, tot în carantină pentru 21 de zile.

Nu s-au văzut, nu sunt în cameră împreună. El este cu alți doi deținuți, dar nu s-au văzut. Nu avea cum. Se vor întâlni, nu se vor întâlni – rămâne de văzut. (…) Este puternic (Radu Mazăre, n.r.), este un tip care s-a obișnuit cu absolut orice, este un tip care duce. Nu se plânge de absolut nimic”, a mai spus avocatul.

 Radu Mazăre este actualmente încarcerat la Penitenciarul Rahova, aflându-se în perioada de carantină de 21 de zile.

După trecerea acestei perioade, autoritățile urmează să decidă unde va executa Radu Mazăre perioada de 9 ani de închisoare, sentință definitivă la care a fost condamnat fostul edil în dosarul terenurilor și plajelor din Constanța.

În aceeași situație se află și  recentul încarcerat ,  Liviu Dragnea, el fiind condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul DGASPC.

(Jurnal)