În cursa pentru prezidențiale, liberalul Marin Anton îi vede în turul doi pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă

0
334

Recent contactat de cotidianul nostru, fostul președinte al PNL Giurgiu, Marin Anton, și-a arătat disponibilitatea de a ne răspunde la câteva întrebări. Evident că ne-a interesat în primul rând ce urmează să facă în următoarea perioadă în cadrul filialei PNL Giurgiu.

Încerc să fiu de ajutor partidului…ne-a răspuns prompt, Marin Anton. Referindu-se la alegerile ce vor urma atât cele prezidențiale cât și cele locale, de anul viitor, fostul președinte al PNL Giurgiu a spus: Eu sper să obținem un rezultat mai bun la alegerile prezidențiale, mai satisfăcător decât cel de la europarlamentare. Sunt 30.000 de semnături…Dacă vom ajunge să luăm atâtea voturi la Giurgiu câte semnături sunt este bine.

Vorbind despre șansele și confruntarea candidaților la prezidențiale, Marin Anton a spus: În turul doi eu îi văd pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. De ce Viorica Dăncilă, mă veți întreba…Pentru că va avea suportul PSD-ului care este un partid puternic, peste USR…La alegerile europarlamentare social democrații nu s-au mobilizat, dar la alegerile prezidențiale nu vor mai lăsa lucrurile la voia întâmplării. Nu uitați că următorul pas în alegeri, cele de peste 8 luni de zile sunt alegerile care îi privesc direct pe primari. Or primarii se vor concentra altfel pentru alegerile prezidențiale decât pentru cele europarlamentare. Eu sper ca odată cu aceste alegeri percepția generală a PNL-ului să fie mai bună…În ceea ce privește alegerile locale este o cu totul altă discuție. Ele au o altă turnură și o altă implicare… ne-a mai precizat Marin Anton.

(Jurnal)