În conferința de presă a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu, a dorit să pună capăt speculațiilor legate de calitatea sa de membru al acestui partid. Ce a spus Niculae Bădălău despre prestația social democraților pe parcursul Campaniei…

2
268
bada-si-barbu-530x300Vineri, 9 decembrie, patru dintre cei mai importanți candidați ai PSD Giurgiu angajați în cursa pentru alegerile parlamentare : Niculae Bădălău (Senat), Răzvan Cuc (Camera Deputaților), dr. Elena Dinu (Camera Deputaților), Andrei Alexandru (Camera Deputaților),   au avut o ultimă întrevedere cu jurnaliștii locali înainte de ziua votului – 11 decembrie, în cadrul căreia au dorit să mulțumească giurgiuvenilor pentru felul în care i-au susținut pe perioada campaniei electorale, și să-i îndemne pe aceștia să iasă la vot și să aleagă echipa pentru care dezvoltarea județului reprezintă o prioritate, susținută prin proiecte și programe concrete.
Vreau să vă spun că Organizația Județeană a PSD Giurgiu a dus o campanie civilizată. În general, am dorit să respectăm legea, ceea ce s-a și întâmplat, de aceea nu am avut niciun fel de probleme. În continuare, sunt convins că vom avea un rezultat foarte bun la Giurgiu. Avem o echipă tânără, de oameni capabili, care locuiesc în Giurgiu și sunt convins că de luni dimineață, parlamentarii noștri de Giurgiu se vor apuca de treabă și județul nostru va avea o echipă implicată și canalizată pe problemele cetățenilor, a declarat președintele Organizației Județene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.
Totodată, domnia sa a adăugat că își dorește o prezență la vot ridicată, care să propulseze partidul pe primul loc la nivel național, așa cum s-a întâmplat la alegerile locale.
Și ceilalți candidați din partea formațiunii au dorit să mulțumească giurgiuvenilor pentru deschiderea de care au dat dovadă și să își manifeste convingerea că pe data de 11 decembrie aceștia vor pune ștampila de vot pe echipa social-democrată, singura care s-a prezentat în fața lor cu un program de guvernare complex și viabil.
Prezent la întrevederea cu jurnaliștii a fost și primarul municipiului Giurgiu, în cursa pentru alegerile parlamentare Nicolae Barbu, care a dorit să pună capăt speculațiilor legate de calitatea sa de membru al PSD și de susținerea acordată partidului: S-au făcut tot felul de speculații pe seama calității mele de membru și aș vrea să încheiem odată pentru totdeauna această discuție. Eu am susținut candidații PSD, am mers din casă în casă alături de ei și am discutat cu oamenii. Că au fost unele discuții, e normal, pentru că suntem un partid viu. Pe de altă parte, mergem încrezători în alegeri, sper ca municipiul să fie în același ritm cu județul, pentru că municipiul a fost și este al PSD-ului. Sper că cetățenii au înțeles necesitatea continuității și a stabilității oferite de PSD. Am speranța că pe 11 decembrie cetățenii vor ieși la vot, pe care îl vor acorda celor care doresc dezvoltarea comunității, a spus edilul-șef.
(Jurnal)

2 COMENTARII