dsc02734Vineri, 9 decembrie, în ultima zi de campanie electorală,  o parte dintre candidații ALDE Giurgiu la alegerile parlamentare au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au dorit să transmită câteva impresii finale legate de această campanie, dar și un ultim mesaj electoral cetățenilor.

Toma Petcu, copreședinte ALDE Giurgiu – candidat la Camera Deputaților: Încheiem o lună de zile de campanie și altă lună de precampanie, în care am încercat să convingem electoratul în primul rând să iasă la vot. Sper ca oamenii să iasă la vot și să aibă încredere în ceea ce le-am spus în campanie. Vreau să vă spun că am fost apreciați în această campanie, pentru echilibrul și echidistanța de care a dat dovadă echipa de giurgiuveni pe care ALDE Giurgiu a propus-o. Este clar că pentru Giurgiu, Călin Popescu Tăriceanu contează foarte mult. Am muncit în această perioadă alături de toată echipa, căreia vreau să-i mulțumesc. Împreună, am reușit să acoperim fiecare localitate, să avem acțiuni peste tot și să mobilizăm electoratul. Îmi doresc, la nivelul municipiului, o prezență activă la vot, în special a tinenerilor, pe care mă bazez foarte mult să înțeleagă că viitorul lor depinde de acest vot. Sunt optimist că vom avea un rezultat foarte bun. Ne dorim, la Giurgiu, să obținem, așa cum v-am mai spus, două posturi de parlamentari – unul de deputat și unul de senator. Bineînțeles, ne-am dori să obținem mult mai mult, dar știm foarte bine unde suntem poziționați la ora actuală. Am fost într-o competiție cu toate partidele și am încercat să ne susținem argumentele. Sper ca ceea ce am realizat noi în această campanie să convingă oamenii să vină la vot și să voteze ALDE.

Mariana Iancu – candidat la Senatul României: Vreau să îndemn toți locuitorii orașului și județului Giurgiu să vină la votare, fiindcă astfel își exercită un drept civic – dreptul de a alege. Vreau să-i îndemn să voteze ALDE, deoarece acest partid are echipa cea mai competentă, serioasă și cinstită, propusă pentru Parlamentul României. Dacă mă vor alege senatorul dumnealor, îi asigur că îmi voi folosi toate energiile și capacitățile, astfel încât să facem legi mai bune, drepte și corecte, să trăim mai bine cu toții, într-o societate mai bună.

Vasile Gușatu – candidat la Camera Deputaților: În această campanie ce tocmai s-a încheiat, am fost primiți de giurgiuveni într-un mod pe care îl merităm și ca o recompensă a eforturilor depuse de echipa ALDE. Am încredere în inteligența giurgiuvenilor și în puterea lor de selecție. Eu cred că vom avea un scor pe măsura efortului depus și o prezență bună la vot.

Silviu Dumitrescu – candidat la Camera Deputaților: Mă bucur că am ales să fac parte din echipa ALDE. Sunt înconjurat, aici, de oameni extraordinari, care au depus un efort foarte mare pentru a ajunge în fiecare colț din acest județ. Este mult de lucru în Giurgiu, urmează patru ani grei pentru cei care vor intra în Parlament, însă sunt sigur că acei candidați ALDE care vor deveni parlamentari, vor depune toate eforturile necesare pentru a schimba județul în bine. Succes tuturor!

Alexandru Vladu – candidat la Camera Deputaților : Din punct de vedere al Organizației Municipale, în ultimele 6 luni, deja am luat de două ori la pas orice stradă și aproape orice casă din Giurgiu, interacționând cu foarte mulți oameni, pentru a identifica problemele cu care aceștia se confruntă. Noi am întocmit deja un plan de bătaie, cu tot ceea ce trebuie să facem mai departe. Așa cum a spus și în campania pentru locale, echipa noastră este una extraordinar de bună, care merită să fie promovată. Trebuie să facem distincția între ALDE și PSD, chiar dacă ALDE va intra la guvernare alături de PSD. Haideți să votăm ALDE, haideți să aducem oamenilor din Giurgiu posibilitatea de a fi reprezentați în Parlament de giurgiuveni competenți! Votați ALDE!

Ionel Muscalu – candidat la Camera Deputaților: Cred că avem echipă, avem încredere în giurgiuveni, avem speranță și luptăm pentru dezvoltare și pentru mai binele concetățenilor noștri. Este gratis să votați, dar vă va costa scump dacă nu o faceți, așa că veniți la vot, pentru că votați pentru mai binele dumneavoastră. Astăzi este ziua în care vă transmit, optimist, că ALDE va fi la guvernare și prin votul giurgiuvenilor și cred că lucrurile se vor schimba din nou în bine în România!

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. Ionel Muscalu – candidat la Camera Deputaților: Cred că avem echipă, avem încredere în giurgiuveni, avem speranță și luptăm pentru dezvoltare și pentru mai binele concetățenilor noștri. Este gratis să votați, dar vă va costa scump dacă nu o faceți, așa că veniți la vot, pentru că votați pentru mai binele dumneavoastră. Astăzi este ziua în care vă transmit, optimist, că ALDE va fi la guvernare și prin votul giurgiuvenilor și cred că lucrurile se vor schimba din nou în bine în România!