În ciuda problemelor din Turcia nimeni nu renunţă la vacanţele programate, ci dimpotrivă….

0
212

33423-AQUASIS DE LUXE RESORT & SPA  6Doar 10% dintre turiştii români au renunţat la vacanţele în Turcia, cu toate avertismentele Ministerul Afacerilor Externe, care le recomandă tuturor să fie „extrem de precauţi”.

Mulţi dintre cei care şi-au cumpărat bilete spun că nu îi interesează starea de urgenţă de care se vorbește și că  ea este mai degrabă  treaba politicienilor. În acest timp ministerul de Externe cere tuturor celor ce se deplasează în Turcia  prudenţă maximă!  Românii sunt sfătuiţi să evite pe cât posibil deplasările, mai ales în zone aglomerate şi să se informeze permanent despre evoluţia situaţiei interne.

Întrebați dacă după evenimentele din Turcia au fost giurgiuveni care au renunțat la biletele de vacanță cu această destinație, reprezentanții Agenției de turism Christian Tour din Giurgiu ne spunea că dimpotrivă…Scăzând prețurile la bilete, turcii au încercat astfel să înlocuiască momentul de panică firesc după tot ce s-a întâmplat, cu costuri cât mai atractive, numărul solicitărilor fiind și mai mare pentru această perioadă .

 Trebuie însă precizat că cei ce fac aceste deplasări le fac pe riscul lor și că apelurile disperate pe care ulterior le au  către consulate sau ambasadă, în cazul unor evenimente nedorite, nu-și mai au rostul atâta timp cât au fost preveniți din timp asupra a ceea ce se poate întâmpla.

 (Jurnal)