Așa cum se întâmplă cu toate primăriile de comună din județ, și la Slobozia, bugetul ce urmează a fi transferat prin Lege către Unitățile Administrativ Teritoriale este așteptat cu mare nerăbdare. Între timp, parcă pentru a face așteptarea mai ușoară, se concep și se scriu proiecte pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor din comună.

„După cum știți, anul trecut am lucrat intens la asfaltarea drumurilor din localitate, pentru a oferi un prim dram de confort locuitorilor comunei noastre. Acum, avem în lucru alte proiecte, toate vizând atât aspectul localității, cât și îmbunătățirea condițiilor de viață ale slobozenilor. Un proiect drag mie, dacă pot spune așa, este cel legat de amenajarea unui parc într-o zonă mai puțin favorizată, un parc ce va avea – cel mai probabil – și o componentă spațiu de joacă pentru copii. Deocamdată, este la stadiul de proiect, dar sper ca anul acesta să îl putem finaliza”, ne spunea, recent, primarul comunei, Florin Gheonu.

De altfel, mai spunea acesta, până nu vede „negru pe alb” sumele pe care le va primi de la Consiliul Județean, nu poate promite nimic. „Sunt omul faptelor, nu al vorbelor”, mai spunea Florin Gheonu.

(Jurnal)