În 48 de ore, peste 600 de giurgiuveni au semnat pentru susținerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale

0
261

Demarată încă de sâmbătă, în jurul orelor prânzului, acțiunea de strângere de semnături pentru susținerea la alegerile prezidențiale a lui Klaus Iohannis se bucură de un real succes printre giurgiuveni, afirma, recent, liderul organizației municipale a PNL, Marian Măroiu. 

Sâmbătă, 10 august, și duminică, 11 august, la cortul montat în centrul orașului, peste 600 de giurgiuveni au semnat pentru susținerea candidaturii la prezidențiale a lui Klaus Iohannis. Acesta este un semnal că giurgiuvenii își doresc o schimbare. Mulți dintre cei care au semnat pe aceste liste chiar ne-au și asigurat de votul lor, la alegerile care vor urma, ceea ce nu face decât să ne bucure. Astfel, constatăm că, la Giurgiu, PNL are șanse să redevină ce a fost, o forță politică redutabilă”, declara, pentru „Jurnal giurgiuvean”, Marian Măroiu. 

Acțiunea strângerii de semnături durează încă aproximativ trei săptămâni, timp în care liberalii giurgiuveni speră să strângă 25.000 de semnături la nivelul județului, și 5.000 la nivelul municipiului. 

(Jurnal)