Impresionant! Cum și-au omagiat francezii, în stradă, idolul decedat marți noapte…!

2
302

Johnny Hallyday, considerat părintele rock and rollului francez, a murit in noaptea de marti spre miercuri, in locuinta sa din Marnes-la-Coquette, din vestul Parisului.

 În vârstă de 74 de ani, artistul, victimă a unui cancer de plămâni, de care anunţase el însuşi că suferă în martie anul trecut, fusese adus acasa după ce petrecuse şase zile internat într-o clinică, a precizat, intr-un comunicat, soţia cantaretului, Laeticia.

Cortegiul funerar , a fost aplaudat de zecile de mii de fani ce  i-a fredonat  de atâtea ori melodiile. Trupul său a fost depus mai întâi la biserica Madeleine pentru o ceremonie religioasă,  în prezența familiei cântărețului și a numeroase personalități artistice și politice, printre care și președintele Emmanuel Macron. 

O impresionantă mulțime de oameni ce au vrut să-și ia  adio de la Johnny Hallyday s-a adunat înca din timpul noptii pe străzile  Parisului..

Cortegiul funerar al rockerului francez Johnny Hallyday, în care sunt sute de motocicliști, a început astfel încă de sâmbătă să circule prin Paris în fața zecilor de mii de fani veniți pentru un ultim omagiu la adresa idolului lor, transmite AFP. 

(Jurnal)

 

2 COMENTARII