Impozitele anului viitor vor rămâne la acelaşi nivel

0
245

Cel puţin deocamdată, până la apariţia Legii Bugetului, preciza directorul Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale (DITL) Giurgiu, Laurenţiu Ţintea.

„Ne dorim, ca şi municipalitate, să păstrăm impozitele aferente anului 2018 la nivelul celor de anul acesta, dar nu depinde numai de noi. Totul depinde, de fapt, de momentul elaborării Legii Bugetului, lege care stă la baza elaborării acestor impozite. Pe de altă parte, noi, ca şi autoritate publică locală, nu ne dorim sub nicio formă majorarea acestor sume care sunt datorate de către giurgiuveni, bugetului local”, declara Laurenţiu Ţintea pentru „Jurnal giurgiuvean”.

De asemenea, directorul DITL Giurgiu mai preciza faptul că, în anii în care a ocupat funcţia de director al Direcţiei, a constatat că, atunci când impozitele şi taxele au fost la niveluri scăzute, nu s-au majorat, sumele încasate la bugetul local au fost mai mari decât în situaţiile în care aceste impozite au crescut.

„Cel puţin la acest moment, îi pot asigura pe locuitorii municipiului nostru că nu vom majora taxele şi impozitele anului viitor. De altfel, noi milităm ca aceste valori să rămână neschimbate!”, a încheiat Laurenţiu Ţintea.

(Jurnal)