colaj-1-grindeanu-fara-watermark-bunnnnn

 Foto: Cancan.ro 

Postul de televiziune România TV a lansat duminică seară un atac dur la adresa lui Sorin Grindeanu, deși toată lumea știe că această televiziune a lui Sebastian Ghiță este un oficios al PSD. 

România TV a prezentat  imagini filmate de către site-ul Cancan.ro după cum relatează HotNews. Potrivit imaginilor, premierul Grindeanu ar fi petrecut sâmbătă la un restaurant din Herăstrău alături de afaceristul Petrica Hogea, despre care RTV arată că a fost condamnat la închisoare. Postul de televiziune a prezentat pe larg trecutul lui Hogea și a insistat asupra prezenței lui Sorin Grindeanu într-un anturaj nepotrivit, unul dintre ziariștii televiziunii comentând pe un ton foarte dur imaginile, notează sursa citată. Alături de cei doi, la masă ar mai fi fost și Ion Arsene, un fost deputat implicat , la rândul său,  într-un scandal sexual.

Este a doua oară când premierul Grindeanu ”o comite”, după ce a fost surprins fumând într-un birou al Parlamentului

Conform acelorași surse, în ultima săptămână, au apărut o serie de  informații despre o posibilă ruptură între Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu , după ce premierul  ar fi decis  de capul său să abroge OUG 13.

(Jurnal)