S-a tot făcut vâlvă, atât pe site-urile de socializare, cât și în presa națională, pe tema unui scandal izbucnit la Daia în primele zile ale acestui an.

Un cetățean al comunei amintite, fost cadru militar, N..D-N., îl acuza pe primarul comunei, Adrian Florin Șerban, de faptul că, în noaptea de Revelion, i-ar fi incendiat autoturismele aflate în curtea proprietate personală și, mai mult, că i-ar fi influențat pe pompieri să treacă la cauza izbucnirii incendiului „scurt circuit produs la instalația electrică”.

Doar că, la scurt timp de la momentul în care cetățeanul cu pricina a făcut vâlvă, așa cum spuneam, cu filmarea sa de nu mai puțin de 25 de minute, în care sunt aduse acuzații pe bandă rulantă, pe adresa redacției ne-a fost trimis un filmuleț în care acesta apare surprins de camerele de supraveghere din comună, făcând mai multe gesturi obscene. La adresa cui, este lesne de înțeles, la fel cum lesne de înțeles sunt și cuvintele pe care acesta le rostește, dacă este să luăm în considerare afirmațiile făcute de N.D.-N. la scurt timp de la incendiul produs la cele două autoturisme.

https://www.youtube.com/watch?v=n4PRI8wzp44

În final, nu ne rămâne decât să ne întrebăm ce fel de educație dă acesta copiilor săi, despre care susținea, în filmarea în care îl acuza pe edilul comunei, că îi iubește și că îi crește „așa cum trebuie”. În altă ordine de idei, atitudinea reprobabilă a fostului cadru militar nu poate decât să fie condamnată de către opinia publică, mai cu seamă că, pe ulițele din Daia, se zvonește că respectivul și-ar dori ca, anul viitor, să candideze la Primăria comunei.

(JGR)