Ieri după amiază , o pubelă de gunoi a fost incendiată în incinta unei Școli din Municipiu. A fost nevoie de intervenția pompierilor…!

0
556

În ciuda avertizărilor pompierilor din cadrul ISU, de fiecare dată când aceștia au prilejul, de a nu se arunca țigarea sau bățul de chibrit aprins  în coșul cu gunoi, sunt persoane care ignoră, cu bună știință, această regulă fundamentală.

În urma unui astfel de gest,  ieri după-amiază, în curtea Școlii Gimnaziale nr. 5 din strada Tineretului, a luat foc o Pubelă din material plastic, ce  se afla foarte aproape de clădire.

Doar intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca flăcările să fie stinse la timp, fără ca acestea să incendieze și o parte din clădire… Au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

În acest fel revenim cu campania inițiată de cotidianul nostru, împreună cu operatorul de salubritate municipal, Compania ROSAL, filiala Giurgiu, împotriva ”nesimțiților” care ne otrăvesc viața, punându-ne în pericol, ca în cazul de față,  integritatea clădirilor,  iar în alte situații sănătatea, respectiv viața cetățenilor.

Războiul împotriva celor ce ignoră regulile de conviețuire socială continuă. La GUNOI cu NESIMȚIREA!! 

(Jurnal)