În una din relatările de duminică ale cotidianului  EVZ , jurnalistul care a relatat incidentul de sâmbătă noaptea, de la Comana, în care au fost implicați doi dintre politicienii de seamă ai politicii giurgiuvene,   Marin Anton și Niculae Bădălău , iată ce preciza publicația : EVZa obținut acordul fotografului Vasile Arcanu de a prelua primele imagini de la nunta la care Bădălău a fost în centrul acțiunii prin conflictul pe care l-a avut cu Marin Anton.

Altfel spus: ”Gura păcătosului adevăr grăiește!” Iată dovada certă că unul dintre cei care pretind că sunt jurnaliști , este doar un fotograf amator, angajat al Societății Nova Force și nimic mai mult.

Este bine de  precizat  acest amănunt  pentru toate instituțiile care solicit acreditarea  jurnaliștilor cu scopul susținerii conferințelor de presă,  ca și pentru toți  cei care confundă încă jurnalismul cu fotografia (eventual fotoreportajul…).

În sprijinul afirmației noastre stă și faptul că cel mai sus amintit a fost solicitat  după cum se menționează , la nunta copiilor celor doi primari de comună,  ca fotograf ! Asta explică foarte multe lucruri …!

Ciudat însă este faptul că sub fotografia ce îi înfățișează pe cei doi oameni politici surprinși  într-o ipostază amicală, stă următorul text, destul de incoerent:

Foto: Bădălui şi Anton, pe vremea când erau prietenirnSursă foto: Cronica Giurguveana. (sic!)

Mai mult de atât celelalte fotografii ce însoțeau textul , nu au nicio legătură cu incidentul petrecut în noaptea de 16/17 septembrie la Comana, între cei doi politicieni…

(Jurnal)