Iată cum au protestat giurgiuvenii față de refuzul Austriei de a ne vedea în spațiul Schengen!

0
803

La scurt timp după vestea că Astria ne-a refuzat accesul în Spațiul Schengen, o serie de conaționali de ai noștri au protestat în diferite moduri, unii propunând chiar boicotarea băncilor, companiilor și chiar a pompelor de benzină având capital austriac.

De la intenție la fapte însă drumul este destul de mare… Așa că în timp ce în unele localități cetățenii au protestat ieșind în stradă, retrăgându-și până și banii din conturile băncilor austriece, iar în cazul Capitalei  bucureștenii protestând în fața Ambasadei Austriei, la Giurgiu – ca de  fiecare dată când ar fi trebuit ca oamenii să reacționeze la măsurile sociale ce urmau să îi afecteze în mod direct – au tratat lucrurile ca în imaginile alăturate. Cu indiferență…!

După cum puteți observa, în imaginile alăturate, în ciuda majorărilor de preț a carburantului, din ultima vreme, la pompele stației PETROM situată pe șoseaua București și în ciuda faptului că aceasta  aparține unei companii austriece, autovehiculele giurgiuvenilor  stau (mai ales la sfârșit de săptămână), în număr mare, la coadă, de parcă ea ar fi singura din oraș.

Ăsta mai zic și eu protest!  Așa boicot, mai rar poți să vezi…!

(City Zen)