Marți 16 octombrie , Centrul de îngrijire de zi ”Soarele”, aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu a fost gazdă unui grup de elevi din școala generală Malu Spart  (Bolintin Vale), la inițiativa învățătoarei Rodica Bădălău.

O întâlnire emoționantă între cei 9 copii instituționalizați de aici, a personalului ce asigură îngrijirea și educația zilnică a acestora  și elevii școlii din Malu Spart.

O întâlnire din care nu au lipsit , după cum arată imaginile, îmbrățișările, pupăturile copilărești, pline de candoare și afectivitate  și nici darurile pe care oaspeții le-au adus cu ei, micuților.

De la acest moment nu a lipsit nici întreaga echipă de conducere a Direcției: dir. general Dan Sima, directorii adjuncți Ciprian Marica și Cătălin Lupu.

Care a fost scopul acestei vizite și ce se găsea în zecile de pachete dăruite copiilor din centrul ”Soarele” , ne-a spus chiar autoarea acestei generoase inițiative,  dascălul Rodica Bădălău , ce cu greu s-a dezlipit din brațele celor 9 copii care au primit-o și au tratat-o, pe întreaga perioadă a  vizitei, ca pe o mamă bună și iubitoare…!