Graţie unui agent de la Pază Publică, un giurgiuvean a fost amendat pentru aruncarea gunoiului în spațiul public

0
435

Un cetăţean giurgiuvean prinsese obiceiul de a-și arunca deşeurilor menajere pe spaţiul public, mai exact în zona sediului Direcţiei de Taxe şi Impozite Locale din strada 23 august.

Timp de câteva zile, agenţii din cadrul societăţii Pază Publică care asigură paza obiectivului mai sus menţionat, au decis să-l urmărească pe giurgiuveanul care arunca gunoaiele, pentru a-l putea identifica, iar ulterior să poată fi sancţionat de agenţii din cadrul Direcţiei Poliţiei Locale.

Norocul nu a mai fost de partea giurgiuveanului, căci agentul societăţii Pază Publică a sunat la dispeceratul Poliţiei Locale pentru a semnala contravenţia. În mai puţin de 15 minute, echipajul de interevenţie s-a prezentat direct la uşa cetăţeanului care aruncase sacul plin cu gunoaie într-un loc nepermis, acesta fiind sancţionat contravenţional pentru depozitarea ilegală a deşeurilor.

Primăria municipiului Giurgiu atenţionează pe toţi giurgiuvenii care au dezvoltat o practică din aruncarea deşeurilor în locuri nepermise, că orice faptă de acest gen, şi nu numai, va fi sancţionată contravenţional şi că acţiunile în vederea identificării persoanelor vor fi intensificate.

De asemenea, îi rugăm pe toți cetățenii care observă astfel de comportamente, să nu ezite să ne transmită informații sau fotografii, pentru ca aceste persoane „certate” cu bunul simț să poată fi sancționate imediat” – comunică Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)