12274613_894906490600305_955889337013719571_n
Foto arhiva

Asociația “LICURICI” va invită sâmbătă  26 noiembrie, ora 10.00, la un Marş al Tăcerii organizat pentru marcarea Zilei Mondiale de luptă Anti – SIDA – 1 Decembrie, în zona Parcului ” Mihai Viteazul” din Giurgiu.

Participanţii , peste 15o de voluntari, vor pleca în marş spre platoul Teatrului  “Tudor Vianu” unde din trupurile manifestanţilor se va realiza o  fundă umană uriaşă – simbol al solidarităţii cu persoanele infectate şi afectate de HIV/SIDA”.  Anul acesta membrii asociaţiei fiind parteneri în cadrul proiectului InspiRED, organizat la nivel naţional de UNOPA.

În rândurile de mai jos vă prezentăm apelul preşedintei Asociaţiei, Casandra Niculae, către locuitorii Municipiului:, apărut pe facebookul organizaţiei:

Cu toţii stim că pe 1 decembrie este ziua noastra a românilor ,insa ce nu stim toti ca tot atunci este si”ZIUA INTERNATIONALA HIV/SIDA”.

Prin aceasta campanie dorim noi ASOCIATIA „LICURICI”sa informam opinia publica ca printre noi zilnic se afla mii de persoane seropozitive care in fiecare an comemoreaza in primul rand”1 DECEMBRIE ZIUA INTERNATIONALA HIV/SIDA”.
Multi ne dorim sa aprindem o lumanare pentru linistea celor trecuti in nefiinta ,multi ne dorim sa fim alaturi de cei care sunt in viata care traiesc fiecare minut ca si cum ar fi ultimul si care incearca sa aiba o viata normala cu toate obstacolele bolii cat si a societatii.
In acest an Asociatia Licurici vă pregateste ceva de liniste sufleteasca cu ajutorul voluntarilor!
DRAGI GIURGIUVENI, NU EZITATI SA PUNETI INTREBARI NOUA CAT SI VOLUNTARILOR, SAMBATA 26.11.2016!