blocks_664x400__cropped_block_1483634293_app0k586e7675c403a
Anul acesta, sejururile pentru minivacanţele de Paşti şi de 1 Mai s-au vândut, la agenţia Christian Tour, mai ceva ca pâinea caldă, creşterea fiind chiar de zece procente. Solicitările cele mai multe, ne spunea Camelia Vasile, agent de turism în cadrul Christian Tour, au fost pentru sejururile din Bulgaria, unde preţurile au fost de la 35 de euro de persoană, pentru o noapte, all inclusiv.

„Nu au lipsit nici nici cererile pentru Turcia sau Grecia, şi aici vorbim despre tarife de la 195 de euro de persoană, şapte zile, transport cu avionul, toate taxele incluse, şi cazare la hotel de patru stele în Turcia, în timp ce pentru Grecia majoritatea cererilor au fost pentru sejururi fără transport asigurat, iar costurile au fost de 80 de euro pentru cele şapte nopţi de cazare”, ne mai preciza Camelia Vasile.

Dacă sejururile pentru Paşti, în ţară, au fost epuizate cu excepţia câtorva locuri, la sejururile de 1 Mai încă se mai găsesc oferte destul de bune, ne spunea Camelia Vasile.

„Vorbim despre staţiunea cea mai solicitată, Mamaia, unde tarifele pentru cazare cu mic dejun inclus pornesc de la 100 de lei pe noapte, camera la un hotel de două stele, şi cresc, dar nu foarte mult, pentru hotelurile cu mai multe stele. Aici mai avem locuri, dar, desigur, putem face şi rezervări pe sistemul CITY BREAK, numai că în aceste condiţii preţurile sunt ceva mai ridicate, din cauza preţurilor biletelor de avion”, ne-a mai precizat reprezentantul Christian Tour.

De asemenea, cei de la Christian Tour  mai spuneau că pot realiza şi oferte personalizate pentru doritorii de escapade în zone exotice.

(Jurnal)