DSC_0316De curând, mai mulţi giurgiuveni ne-au semnalat la redacţie faptul că în staţia de autobuz amplasată în Cartierul Policlinică (lângă Liceul Nr. 2) nu există condiţii corespunzătoare de aşteptare (o bancă, un acoperiş etc), necesar mai ales în condiţii de vreme extremă, ceea ce creează un real disconfort călătorilor.

Ca atare, ne-am adresat reprezentanţilor Primăriei Giurgiu, care ne-au precizat următoarele:  În anul 2016, au fost dotate un număr de 10 staţii de îmbarcare – debarcare călători pentru transportul public local de persoane, prevăzute cu adăposturi, bănci şi coşuri de gunoi. Locaţiile au fost stabilite, cu prioritate, în zonele cele mai solicitate din punct de vedere al fluxului de călători şi al nevoilor personale ale acestora.

Totodată, municipalitatea ne-a asigurat că în cursul anului 2017, se va avea în vedere modernizarea şi altor staţii de ”îmbarcare – debarcare” călători, în funcţie de priorităţile stabilite şi de bugetul aprobat pentru realizarea investiţiilor la infrastructura tehnico-edilitară, aferentă transportului public local de persoane în municipiul Giurgiu.                                (Jurnal)