Într-o recentă discuție, informală, avută cu lucrătorii societăților de curierat de pe raza județului Giurgiu, aceștia ne spuneau că anul acesta perioada reducerilor de prețuri cu ocazia mult așteptatului Black Friday a întrecut orice așteptări în județul nostru.

Comenzile au fost de trei ori mai numeroase față de aceeași perioadă a anului trecut. Salariații societăților de curierat se plângeau că din cauza numărului exagerat de comenzi au fost nevoiți să stea și 12 sau 14 ore la servici, zi și noapte.

Conform acelorași surse, cele mai accesate produse au fost electronicele, telefoanele mobile, jocurile pe calculator, dar și hainele. Ei mai spuneau că din fericire timpul i-a ajutat, căci zăpada le-ar fi încurcat rău socotelile mai ales în ceea ce privește produsele ce trebuiau duse în localități aflate  la periferia județului.

Evident că Black Friday a însemnat și un profit considerabil pentru transportatori, dar mai ales pentru principalul retailer de pe piață: e-mag. În concluzie, giurgiuvenii au bani deși Municipiul și județul figurează în top-ul prosperității pe la coada clasamentului.

(Jurnal)