După  o perioadă de răgaz în care ați avut timp să evaluați ofertele partidelor ce se vor prezenta duminică, 6 decembrie,  la competiția alegerilor noilor candidați pentru Parlamentul României, vă îndemnăm să fiți, așa cum ați mai dovedit până acum , cetățeni responsabili, și să vă prezentați la vot!

    Alegeți însă, după o analiză aprofundată, doar pe aceia care credeți că vor și pot realiza programele electorale prezentate  în perioada de campanie  de a face diferența, dincolo de promisiuni și vorbele frumoase ale politicienilor, între idealuri și iluzii.

 Dar Atenție! În contextul sanitar dificil în care ne aflăm, impus de Pandemie, prezența noastră, a părinților și bunicilor noștri la urne, va trebui să se facă păstrând cu extrem de mare atenție, precauțiile impuse, evitând mai ales aglomerația. 

Giurgiuveni , este  nevoie de votul nostru, e nevoie de votul tuturor pentru ca viitorul Parlament să aibă reprezentativitate și o legitimitate cât mai largă.

Cetățeni, trebuie să alegeți  oameni capabili, oameni deștepți, bine pregătiți, care să demonstreze tuturor că ne merităm locul în Europa! 

Dar înainte de a vă prezenta la urna de vot, nu uitați, cele de mai jos:

  

   Masca                Mănușile            Dezinfectantul               Buletinul