Giurgiuvean reținut pentru lovire sau alte violențe

0
239

La data de 2 aprilie a.c., ora 00:28, polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Roata de Jos au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat din localitatea Crevedia Mare, județul Giurgiu, despre faptul că tatăl său, un bărbat de 46 de ani, a fost agresat fizic de către un tânăr de 31 ani, din aceeași localitate.

„În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Roata de Jos, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în sensul că bărbatul de 46 de ani ar fi fost agresat fizic în timp ce se deplasa la domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, persoana bănuită de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost identificată, ca fiind un bărbat de 31 de ani, din localitatea Crevedia Mare, județul Giurgiu.

Având în vedere că bărbatul mai este cercetat pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe în alte dosare penale, la data de 7 aprilie a c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu”.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)