Sănătatea și educația reprezintă șansa la o viață mai bună pentru giurgiuveni iar Dan Andronic garantează că, odată ajuns deputat PMP Giurgiu, va lupta pentru ca aceste două domenii să fie dezbăute cu prioritate în Parlament. Prezent marți seară, la TVR, la o oră de maximă audiență, Dan Andronic a exemplificat cu situația din Giurgiu, unde promovabilitate la bacalaureat a fost de 38 la sută, adică ultimul loc pe țară. ”Dacă ar fi să-mi investesc timpul și energia în Parlament ar fi în aceste două zone. Pentru că investițiile nu mai vin la ora actuală pe baza unor facilități fiscal, iar acest lucru le-am spus și oamenilor cu care m-am întâlnit. Trebuie să oferim o forță de muncă educată”, a spus candidatul PMP Giurgiu la Camera Deputaților. 

andronic-podConsecvent promisiunii făcute giurgiuvenilor, Dan Andronic nu s-a lăsat până când nu a adus în atenția întregii țări povestea Podului de la Grădiștea.

 

 El a detaliat, la postul național de televiziune, situația disperată în care se găsesc, de peste 11 ani, toți giurgiuvenii. Ei sunt obligați zilnic să facă naveta între Giurgiu și București din cauza lipsei Podului de la Grădiștea. Dan Andronic a reușit să smulgă inclusiv promisiunea de la liderul PSD Doina Pană – fostul ministru al Apelor și Pădurilor – ca situații similare Podului de la Grădiștea să nu se mai repete. ”Eu, personal, intenționez să scot un radar al balastierelor”, a spus deputatul PSD la insistența lui Dan Andronic, care explicase anterior că exploatarea balastierelor ar fi fost o cauză a prăbușirii podului.