Giurgiu, printre județele care au primit cei mai mulți bani de la Ministerul Dezvoltării!

0
176

ministerul-dezvoltarii-continua-traditia-pixul-fermecat-ingrasa-judetele-baronilor-lui-dragnea-18582452În perioada ianuarie-iunie 2017, prin semnătura lui Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării , au început să plece bani în teritoriu, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Aproape 602 milioane lei au fost alocate în primele șase luni de guvernare PSD-ALDE.  Senatorul PSD Adrian Țuțuianu, actualul ministru al Apărării Naționale, declara că PNDL „este un program așteptat de toți primarii, indiferent de culoarea politică”.

Din statisticile cu plățile efectuate de MDRAP,  pe primele șase luni ale anului 2017 , rezultă că au fost transferate către consilii județene și primării aproape 602 milioane lei (601.941.736 lei).

Într-un top al județelor beneficiare, Giurgiu se află pe locul trei!  A nu se confunda însă proiectele finanțate prin PNDL cu cele finanțate de Compania Națională de Investiții.

După cum observați județul Giurgiu,  se află pe locul trei în topul alocărilor prin PNDL, cu 30.828.040 lei! Un  lucru care credem noi i se datorează, în mare măsură, președintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău.  La polul opus se regăsesc pe lângă Tulcea și Ilfov, județele în care minoritatea maghiară este preponderentă.

(Jurnal)