Ghiciţi cine nu a transmis, încă, un raport al activităţii în perioada Bâlciului?

0
272

S-a terminat cu Bâlciul de Sfânta Maria, unul dintre cele mai „negre” din ultimii ani. Două incidente care se puteau termina rău s-au produs în cele câteva zile de distracţie.

La scurt timp după încheierea distracţiilor, surpriză: toate instituţiile – unele chiar fără atribuţii în cele petrecute – prezentaseră câte un punct de vedere, un raport cu acţiunile întreprinse şi rezultatele obţinute în zilele de târg, numai una…încă întârzie. Este vorba fix despre instituţia blamată de mai toată lumea, cea care, de altfel, avea obligaţia verificării şi impunerii de măsuri care să nu ducă la producerea celor două evenimente: Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

Acum, fie acţiunile dumnealor au fost foarte multe, şi durează până se centralizează toate procesele verbale şi se adună toate amenzile acordate, fie…încearcă să o dea, româneşte, pe după gard, doar-doar o uita opinia publică evenimentele care i-ar fi putut costa sănătatea, integritatea corporală sau chiar viaţa pe cei câţiva ghinionişti, protagonişti fără voie ai incidentelor din zilele de 10, respectiv 12 august.

(Jurnal)