Cu doar câteva zile în urmă, primarul comunei Putineiu, Gheorghe Breazu, a dat ordinul de începere pentru lucrările de asfaltare a mai multor străzi din toate cele trei sate componente: Putineiu, Hodivoaia și Vieru.

După cum ne spunea acesta, este vorba despre un proiect ce își așteaptă rândul încă de acum trei ani, din 2017, un proiect de investiții ce urmărește „reabilitarea drumurilor de interes local, prin asfaltare, în satele Vieru, Hodivoaia şi Putineiu”.

Lucrările se vor derula pe o distanță de peste 9 kilometri, din care 4,800 km în satul Putineiu, 2,600 km în satul Hodivoaia şi 2 km în satul Vieru.

Este un proiect finanţat prin PNDL de îmbunătăţire a infrastructurii rutiere locale prin asfaltare la care am lucrat foarte mult şi suntem fericiţi că am reuşit să-l deblocăm. Am emis deja ordinul de începere al lucrărilor şi, după ce vom obţine toate avizele necesare, vor începe lucrările de asfaltare. După finalizarea acestui proiect toate străzile din comuna Putineiu vor avea asfalt”, a precizat primarul comunei Putineiu, Gheorghe Breazu.

(Jurnal)