Gestul unui jandarm giurgiuvean a făcut un cetățean fericit, demonstrând că mai există cinste și omenie!

0
564

O geantă în care se găseau 1000 lei, alături de un laptop și de documente personale,  găsită de un jandarm aflat în timpul liber, a fost  returnată proprietarului.

Un jandarm giurgiuvean a făcut  fericit un cetățean care își pierduse o geantă, în care se găseau un laptop, o sumă considerabilă de bani, câteva carduri bancare, dar și documente importante ale acestuia.

Fiind în timpul liber, în parcarea magazinului Lidl, jandarmul a observat că într-un coș de cumpărături se afla o geantă, în preajmă nefiind nici o persoană.

Acesta nu a stat prea mult pe gânduri, a ridicat geanta, iar în baza documentelor găsite a identificat persoana, reușind  să ia în scurt timp legătura cu aceasta, înapoindu-i bunurile pierdute.

La întâlnirea cu jandarmul,  cetățeanul și-a exprimat mulțumirea și recunoștința față de jandarmul giurgiuvean, spunându-i că nu mai avea vreo urmă de speranță că își va recupera vreodată bunurile, documentele și mai ales banii.

 Iată că cinstea și omenia fac casă bună în Inspectoratul județean de Jandarmerie Giurgiu, dovedind caracterul deosebit al cadrelor acestei instituții.

Pentru fapta sa , publicația noastră îl declară pe onestul jandarm, OMUL SĂPTĂMÂNII!

(Jurnal)